VAD VI ÄR, ÄR VAD DU FÅR

En komplett leverantör inom solenergi

Bolaget har en lång historia och etablerades redan 1923. Nu säger vi inte att vi är 100 år gamla men flertalet av oss har över 20 års erfarenhet. I dagsläget är vi 30 medarbetare och vi har haft behörighet och installerat solceller sedan 2006. 

Våra medarbetare bidrar med kunskap och kompetens inom allt från solenergi, batterilagring, växelriktare och elbilsladdning till hållbara energilösningar. Vår personal består av olika roller som alla är experter inom solenergi och elbilsladdning i form av projektledare, solenergiingenjörer, solcellsprojektörer, montörer, snickare, takläggare och elektriker.  

Vi är ansvarsfulla och allt arbete bedrivs med kunskap och engagemang och vi sätter alltid våra kunder i centrum. Installation utförs alltid av erfarna certifierade montörer och behöriga elektriker. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen och Elektrikerförbundet och har utbildningar inom fallskydd, ID06, heta arbeten och ställningsmontage. 

Med oss kan du alltså känna dig trygga genom hela processen – från planering till en komplett installerad solcellsanläggning med elbilsladdning.

VÅR FÖRETAGSKULTUR

Företagskulturen hos oss ska vara vägledande för hur vi arbetar med våra kunder och leverantörer.
Vi är ansvarsfulla och allt arbete bedrivs med kunskap och engagemang.

ANSVARSFULLA

Vi är ärliga, hjälpsamma och arbetar för långsiktiga affärsrelationer genom ansvarsfulla åtaganden.

KUNSKAP

Vår personal har högsta möjliga kompetens inom vårt verksamhetsområde.

ENGAGEMANG

Vår verksamhet genomsyras av våra medarbetares engagemang för att hjälpa våra kunder mot en mer hållbar framtid.