ELBILSLADDARE OCH BETALTJÄNST I VÄRLDSKLASS

Ge medlemmarna en bekvämare vardag

Med Revolt kan din bostadsrättsförening hyra sin lösning för elbilsladdning istället för att köpa den. Det är en skalbarhet som ger flera fördelar.

En vanlig utmaning i bostadsrättsföreningen är att några medlemmar vill investera i teknik för elbilsladdning, medan andra inte vill det. Det kan alltså vara svårt att komma överens.

Att abonnera är lösningen. Då kan du lätt att lägga till eller ta bort laddare när det behövs.

Allt ingår – och vi menar allt

Det betyder att vi planerar och projekterar. Att vi levererar all nödvändig hård- och mjukvara. Att våra egna, behöriga elektriker ansvarar för all installation och att vi står för service och support.

Enklare hantering med Revolt Charge

Revolt Charge är en lättanvänd lösning för att hantera föreningens laddare. Som användare kan man till exempel enkelt se i sin telefon när en laddningspunkt finns tillgänglig.

Den gör dessutom att du slipper administrativt arbete med att sköta debitering av elförbrukningen.

Du bestämmer priset per kW. Du kan också basera det på spotpriset – vår lösning har en integration med den nordiska elbörsen Nord Pool, så att du kan välja marginal på spotpriset i antingen kronor eller procent.

Föreningens medlemmar betalar för sin laddning med kreditkort, Apple Pay, Google Pay eller Swish. Vi hanterar debiteringen och ger dig en samlad utbetalning månadsvis.

Bara de bästa laddarna

Vi samarbetar bara med marknadens ledande tillverkare av laddare, till exempel Defa, Zaptec, Garo, Eldon och Charge Amps.

Alla dessa är nordiska varumärken. Det betyder högsta möjliga kvalitet på produkterna, suverän användarvänlighet och snygg design.

Självklart fungerar laddarna lika bra på utomhusparkeringen som i garaget.

0 %

I SKATTEREDUKTION

Som bostadsrättsförening kan du göra ett skatteavdrag på 50 % vid omställning till grön teknik – upp till 15 000 kronor per laddstation.

Du ansöker om avdrag hos Naturvårdsverket, antingen innan vi börjar arbetet eller senast sex månader efter att installationen är klar.

Vi hjälper till med ansökningen om du vill.

Intresserad? Vi ger dig gärna ett förslag!