ELBILSLADDNING PÅ DINA VILLKOR

Gör laddningen bekväm och trygg

Ladda elbilen när det passar dig. Med Revolt får du en heltäckande abonnemangslösning där allt ingår – enklare och mer kostnadseffektivt än att köpa egen elbilsladdare.

Det är lättare att äga en elbil om du har en laddbox installerad på hemmaplan. Då kan du ladda bilen precis när du vill – till lägre pris jämfört med publika laddstationer, framför allt om du laddar på natten via ett elavtal med timpris.

Abonnera istället för att köpa

Vår abonnemangslösning ger flera fördelar. Du slipper till exempel alla driftskostnader utöver själva elen. Med oss blir hela processen synnerligen smidig. Vi planerar och projekterar. Vi levererar all nödvändig hård- och mjukvara. Våra egna, behöriga elektriker ansvarar för all installation. Vi står för service och support.

Bara de bästa laddarna

Vi samarbetar bara med marknadens ledande tillverkare av laddare, till exempel Defa, Zaptec, Garo, Eldon och Charge Amps. Alla dessa är nordiska varumärken. Det betyder högsta möjliga kvalitet på produkterna, suverän användarvänlighet och snygg design.

Självklart fungerar laddarna lika bra på utomhusparkeringen som i kontorsgaraget.

KAN JAG LADDA MIN ELBIL I ETT VANLIGT ELUTTAG?

Nej, det är en dålig idé. Elanläggningen i huset kan överhettas och orsaka brand. En laddbox är till skillnad från vanliga eluttag gjord för att klara höga effekter under lång tid.

Intresserad? Vi ger dig gärna ett förslag!