SÖK ETT SOLIGARE JOBB ÄN DET DU HAR

Vill du bidra till en ljusare framtid?

 

På Revolt jobbar projektledare, bilentusiaster, elektriker, kattälskare, montörer, triatleter, administratörer och ekonomer. Och vi vill alltid bli fler.

Välkommen med din ansökan.

Montör av solceller, Stockholm

Nu söker vi montörer av solceller. Vill du vara en del av ett snabbväxande bolag inom en bransch med stor potential och efterfrågan så är detta din möjlighet.

 

Som montör hos oss på Revolt kommer du vara ansvarig för att montera solceller åt våra kunder och ingå i något av våra team med montörer. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att installera solceller, vi värdesätter dina personliga egenskaper och hos oss får du all relevant utbildning som behövs och lite till, för att du och vi ska lyckas med vårt jobb och i slutändan ha de nöjdaste kunderna. Vi tummar inte på kvalitet varken hos våra anställda eller för kunden.

 

Vi är glada över att kunna bidra till en ljusare framtid och att minska användningen av fossila bränslen. Många av våra kunder känner också en frihetskänsla av att veta att man är självförsörjande av el, speciellt i dessa tider! Vi känner oss stolta över att kunna erbjuda denna möjlighet till kunder och samtidigt bidra till att minska världens klimatproblem.

 

För oss är kvalitet och nöjda kunder a och o och där kommer du som en del av Revolt vara mycket viktig. Vi värdesätter våra medarbetare högt. Hållbarhet ska finnas i alla led.

 

För att passa i jobbet som montör tror vi att du gillar att jobba med kroppen, är händig och tycker om att jobba utomhus, i huvudsak på ett tak. Det är en fördel om du har B-körkort.

 

Tjänsten är i Stockholmsområdet med huvudkontor i Kista men arbetet kommer att ske ute hos våra kunder tillsammans med ditt team.

 

För frågor kontakta Patrik Söderman på [email protected] eller
ring på 072-184 06 80

 

Hoppas du snart är en del av vår framgångssaga!

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Revolt?

VÅR FÖRETAGSKULTUR