SOLCELLER GER FÖRENINGEN
EN LJUSARE FRAMTID

Spara pengar och öka värdet på samma gång

Många bostadsrätter väljer nu solenergi för att bli mindre känsliga för prisuppgångarna på el. Samtidigt ger det föreningen en värdefull miljöprofil.

Ju mer solel din förening producerar och använder, desto mindre el behöver ni köpa från elnätet. Det är den mest konkreta fördelen. Men solceller höjer också värdet på själva fastigheten; en förening som bryr sig om klimatet blir attraktivare för nya medlemmar.

Med Revolt är du snabbt igång

Vi vet inte hur det är med andra solcellsleverantörer, men för oss är det viktigt att ha egna elektriker och montörer. Att vi är oberoende av externa installatörer snabbar på hela processen, så att föreningen inte behöver vänta i onödan på den gröna energin.

Våra elektriker har upp till 40 års erfarenhet med behörighet att installera solceller sedan 2006. Tryggare kan det knappast bli.

Batterilagring kompletterar

Maxa nyttan av föreningens solceller? Då är vårt tips att komplettera med batterilagring. Det gör att elen som genereras av solcellerna under dagen sparas, så att den istället kan användas på kvällar och nätter. Eller när det behövs.

MER OM BATTERILAGRING FRÅN REVOLT

Bli ett eget kraftbolag

Ett annat alternativ för elen från föreningens solceller, är att sälja den till valfri elleverantör. Ni tjänar en slant samtidigt som andra kan dra nytta av den gröna energin.

Intresserad? Vi ger dig gärna ett förslag!