Enklare och effektivare för ditt företag

Grönare profil som stärker varumärket

Med Revolt kan företaget hyra lösningen för elbilsladdning istället för att köpa den. En skalbarhet som ger flera fördelar.

Att Revolt ger dig en heltäckande abonnemangslösning är i slutändan enklare och mer kostnadseffektivt. Det medför till exempel inga extra driftskostnader utöver själva elen. Och finns fler fördelar för dig som företag och fastighetsägare. Klicka på lilla bilden till höger för PDF.

Enklare effektivare elbilsladdning

ANPASSA SNABBT OCH UTAN KRÅNGEL

Genom att du hyr vår lösning kan du enkelt skala upp den när fler medarbetare eller hyresgäster vill ha möjlighet att ladda.

SKAPA NYA INTÄKTSKÄLLOR

Som fastighetsägare kan du ta ut en högre månadsavgift när du erbjuder elbilsladdning och/eller paketera parkeringsplatserna i olika prisnivåer där de med laddplats blir dyrare. Som företagare kan du debitera dina medarbetare för laddningen – eller ta upp det som en förmån.

BIDRA TILL DEN GRÖNA OMSTÄLLNINGEN

Har din verksamhet en uttalad policy för hållbarhet och socialt ansvar blir den ännu tydligare när du erbjuder laddmöjligheter för elbilar. Du är aktivt med och bidrar till den gröna omställningen.

BLI ATTRAKTIVARE SOM ARBETSPLATS

Överlag kommer din verksamhet att uppfattas som attraktivare för nya medarbetare och hyresgäster. Det blir helt enkelt en viktig konkurrensfördel.

INTEGRERA MED BETALNINGSSYSTEM

Du kan integrera din lösning med flertalet betalningssystem – Som t.ex. Easypark.

Intresserad?
Vi ger dig gärna ett förslag!

Begär offert