ENKLARE OCH EFFEKTIVARE FÖR DIN BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Attraktivare förening och nya intäktsmöjligheter

Med Revolt kan bostadsrättsföreningen hyra lösningen för elbilsladdning istället för att köpa den. En skalbarhet som ger flera fördelar.

Att Revolt ger dig en heltäckande abonnemangslösning är i slutändan enklare och mer kostnadseffektivt för din bostadsrättsförening. Det medför till exempel inga extra driftskostnader utöver själva elen. Dessutom gör de ingående produkterna att hela 66 procent fler bilar kan ladda på befintlig elkapacitet jämfört med ett traditionellt laddsystem. Klicka på lilla bilden till höger för PDF.

Enklare effektivare elbilsladdning

TYDLIG FÖRDELING

En vanlig utmaning i bostadsrättföreningen är att några medlemmar vill investera i en lösning för elbilsladdning, medan andra inte vill det. Det kan alltså vara svårt att komma överens.

Med oss hyr föreningen elbilsladdarna och debiterar månadskostnaden till de medlemmar som använder dem. Kostnaden belastar bara dessa medlemmar, inte föreningen.

INTEGRERA MED BETALNINGSSYSTEM

Föreningen fakturerar varje enskild användare för den el som använts för laddning. Du kan också göra ett påslag på eltariffen och skapa en löpande intäkt.

Du kan integrera din lösning med flertalet betalningssystem – Som t.ex. Easypark.

HÖJ VÄRDET REDAN IDAG

Med vår lösning kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning. På så sätt kan ni enkelt och billigt lägga till fler laddboxar över tid.

Överlag kommer bostadsrättsföreningen att uppfattas som attraktivare och fastigheten att öka i värde. Att erbjuda elbilsladdning blir snart att lika självklart som fiberanslutning.

Intresserad?
Vi ger dig gärna ett förslag!

Begär offert